Beoordelingen van Burger Bakkers Dokkum

Recente recensies van Burger Bakkers Dokkum

5 sterren na 149 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere burgers! Ziet er professioneel uit! Wel zou ik het minimum bestelbedrag wat lager zetten.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen weekend een partij heerlijke cheeseburgers gehad, de frietjes van zoete aardappel en aardappel wedges smaakten ook prima! Gaan we zeker vaker doen!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, Super snel geleverd! Vooral de avocado-burger is een echte aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wraps waren heerlijk zoete aardappels ook en gebakken aardappels ga zo door dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De temperatuer fân út iten wy lauw. Mar snap jimme matte wol út Dokkum komme. Misskien is dêr nôch ús wot op út te fienen. Dit wy úse earste kear by jimme. Mar seker foar herhaling fatbér. Wot keurig ferpakt. De namme en laitsjent popke, efkes dot persoanlike puntsje, hiel leuk. Binne lytse dingen, mar wut nei sjoen en oer praat. Don út iten... hielendal toppie en lekker! Tot een oare kear👍🏻

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft goed gesmaakt, houden rekening met allergieën en een leuke persoonlijke boodschap. We gaan zeker vaker bestellen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Visite ook laten meegenieten van de heerlijke burgers. En ze zijn goedgekeurd

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ook de vorige keren hebben we weer heerlijk gegeten! Tot nu toe verschillende burgers en de wrap besteld, allemaal heerlijk! De bijgerechten zijn ook erg lekker, die zullen we bij iedere volgende bestelling zeker weer mee bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, we gaan zeker voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wrapskonden m.i. Wel wat gaarder, Hen altijd heel tevreden geweest, nu iets minder, dat kan altijd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorme burgers en goede hoeveelheid, zeker waar voor je geld! De zoete aardappelfriet waren wel aan de zachte kant, de wedges daarintegen waren superknapperig, al met al prima gegeten! (Vlammetjes op een burger, hoe verzin je het?! maar wat lekker haha)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat we bij jullie besteld hebben. We vonden het heerlijk!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger! Heerlijk gegeten. Misschien is bezorgen in een auto of brommer toch iets beter i.v.m. de temperatuur van het eten. We bestellen zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker en meer dan genoeg Prijs/kwaliteit verhouding is prima

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers👍

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde en lekker!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! En erg lekker! Je krijgt ruim voldoende eten 👌

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulk lekker eten gehad Niet alleen de burger is lekker maar ook de patat of wedses Echt een superaanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig via de mail. Tijd bezorging klopt. Ging iets niet goed maar dit werd goed op gelost. Werd gebeld. Nou dat is keurig. En bij volgende bestelling een tegoed👍

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk,top!👌😋

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Een aanrader en aanwinst voor Dokkum!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! En erg attent om iets Persoonlijks op de tas te schrijven

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en heet, as usual! Dit keer vegan burger geprobeerd. Bedankt weer :) tip: ik kon de mediterraanse burger niet vega bestellen, misschien toch mogelijk maken en dan zonder chorizo? Lijkt me heel lekker namelijk ;)

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topburgers en topbezorging !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. kwaliteit uitstekend. Bezorging precies op de afgesproken tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle service!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk concept . Levering precies op tijd. smaakvolle maaltijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en wat was het lekker. Op het tasje stond 'lekker eten Jelmer! :)'. Super leuk dat het zo persoonlijk is. Ook was alles milieu vriendelijk verpakt wat ik zelf een erg goed iets vind. Het eten was super goede kwaliteit. De patat was verrassend lekker, oprecht 1 van de beste patatjes die ik ooit gehad heb. En de burger was echt top! De saus die er op zat kon ik niet plaatsen en was echt super lekker, net als de rest. Samengevat, een dikke 10. Ga hier zeker vaker bestellen :)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en goede friet. Bezorging was snel. Voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen besteld. Bezorging is altijd erg snel en de burgers en bijgerechten zijn heerlijk. De leuke texten op de doosjes en zakken geven een extra persoonlijke touch. Zeker een aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten heerlijke burgers

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering, ik kreeg de saus nog geleverd die ik vergeten was in de bestelling en de burgers waren heerlijk! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk van smaak n kado om uit te pakken keurig verpakt Gewoon perfect Ga zo door DAMES

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er precies op tijd, de burgers, de wedges en de verrassingstoetjes waren heerlijk. De prijs-kwaliteit verhouding is daarom ook erg goed. Aanrader dit!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t Was heerlijk! en zeker voor herhaling vatbaar. Ook werden we blij van de papieren/kartonnen verpakking. Smaakt t nog beter van!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi hoi! De burger was heerlijk, nou had ik er nog een bestelling bij en die had zonder saus, komkommer en tomaat. Tomaat was wel weggelaten maar bodem lag vol met saus en komkommer. Daardoor is de helft niet opgegeten, beetje een gemiste kans. Ik denk laat het toch ff weten..

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Op tijd en handig bezorgd (in warmhoudtas op de stoep)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ook de optie voor afhalen

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Wij bestellen hier graag weer!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger. Speciale wensen waren toegepast. Was mooi op tijd !!! 18 uur aangegeven en waren er 18:08!!! Nog warm en echt lekker! Aanrader

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, ziet er goed verzorgd uit en wat afval betreft....alles kan bij het oud papier!! Absoluut een aanrader.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en zeer snelle levering!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers! Als opmerking doorgegeven dat ik geen broodje hoefde, maar als het kon extra sla. In een apart bakje met alles er op en eraan en extra salade, wat een service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vooral de aardappelwegdes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede burger, goed gebakken en mooi opgemaakt. De bijgerechten zijn ook erg goed en ruim voldoende. Daarnaast is het erg mooi verpakt en is het bijna een cadeautje wat je krijgt. En pluspunt. Alles eco verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! Superleuk, lekker zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds lekker hoor, maar jullie krijgen een beetje concurrentie van onze oud e stadshapVrienden Over de bestelling, correct en beleefd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben helaas nu 2x onze bestelling koud ontvangen (echt koud), erg jammer want de smaken zijn goed. De bezorging is verder top, mooi ingepakt en vriendelijke bezorgers! Hopelijk kan er iets gedaan worden zodat de bestelling warm afgeleverd kan worden.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en wedges. Ik was onder de indruk. Levering ging precies zoals werd aangegeven. Een mooie toevoeging voor Dokkum, ga zo door en ik zal zeker vaker gaan bestellen.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers gehad!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was stipt op tijd. Heerlijk gegeten van de mediterrane en tzatziki burgers met bijbehorend wedges. Fijn ook dat alles in papier en karton verpakt zit, ipv in plastic.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed gegeten. Bestellen gaat gemakkelijk, bezorging is snel en de bestelling was zeer zorgvuldig verpakt. Het eten was heerlijk, goed op temperatuur en ruim voldoende. Top! Houdt deze kwaliteit vast, dan komt het helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Leuk ingepakt. Prijs verhouding beetje hoog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren heerlijk! Super lekkere zoete aardappel friet. Leuk die persoonlijke boodschap op de tas en netjes ,Corona proof, op tijd bezorgd. Wij bestellen zeker weer bij jullie

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Wel jammer dat er niet normale frietjes bij besteld kunnen worden. We bestellen zeker nog eens.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Bestellen ging gemakkelijk. Bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super! Ontzettend lekker en een leuke boodschap op de tas!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke burger op een prima broodje! Ook de saus, jalapenos en nacho's waren van prima kwaliteit! Bestelling werd binnen een half uur geleverd. Chapeau voor deze new kids in (Dokkum) town!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koerier kwam mooi op tijd, en de burgers waren heerlijk. Leuk dat ze eet smakelijk op de tas hadden geschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top! Een echte aanrader, dus mensen bestellen!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging uitstekend. Burger en wedges waren heerlijk en nog goed op temperatuur.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zelfs de kieskeurige personen hier thuis hebben lekker gegeten zeker een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we gebruik maakten van deze service. Dit is ons zeer goed bevallen, waarvoor dank! De bestelling werd keurig op tijd gebracht en het eten smaakte prima! Voor een volgende keer mogen de burgers wel iets warmer 😉. Maar dit maakte de smaak er niet minder om! Tot een volgende keer. Goed weekend!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste keer dat we een bestelling plaatsten bij Burger Bakkers, maar zeker niet de laatste keer!! We hebben heerlijk gegeten van de kwalitatief goede maaltijden. Ruime porties, heerlijk van smaak en bovenal fantastische burgers...Chapeau!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en top delivery! Gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het zou helemaal ideaal zijn als je zelf je saus kon kiezen i.p.v. de standaard ketchup. Verder niets op aan te merken 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt precies wat je verwacht! Een lekkere hamburger op een goed broodje met lekkere wedges en aardappelfriet!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima voor elkaar; makkelijk bestellen & betalen, snelle bezorging, netjes verpakt met persoonlijke boodschap. Puntje van kritiek; teveel saus. Ook had ik liever een andere smaak saus gehad (zoals Chili saus) op de Cheeseburger maar dat is een persoonlijk dingetje. Verder schrijf je in het Fries "lekker ite" en niet "lekker iete" met die extra ''e''. Zeer tevreden en ik ga de komende tijd de andere burgers proberen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische burgers, goed eten voor een goede prijs! Stipte bezorging, vriendelijke bezorger. Ben heel blij ook met de vega-opties. Het enige minpuntje: de vegaschijf zelf....die kan beter tegenwoordig. Bijvoorbeeld een bonenburger?

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, snelle bezorging. Alles top!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is erg goed, je krijgt waar voor je geld. En het was erg smakelijk. Zowel ik als de kids hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, leuk verpakt en stipte bezorging!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maar jammer dat mijn hamburger bij lange na niet heet was. Ik snap dat het moeilijk is maar wellicht een verbeterpunt. De aardappel eedges waren prima!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak en een lekkere burger! Wel jammer dat het eten koud was. Hierdoor moesten we er tegenaan eten en dat is zonde. Bezorging is prima, maar wellicht lange afstanden niet op fiets bezorgen? Kwaliteit eten was goed! Proberen waard!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en vlot

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte keurig op tijd bezorgt, waarbij de burgers van uitstekende kwaliteit waren. Bedankt!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! en de bestelling stipt op tijd. voor herhaling vatbaar

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Site werkt makkelijk en eenvoudig! Bestelling was perfect op tijd. En de burgers.. Lekker! (Y)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere vega burger! Wedges waren heet en heerlijk, zoete aardappelfrietjes super lekker maar niet zo warm helaas.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en smaak is super. De verpakking leuk en de bezorging geheel volgens afspraak. De communicatie via de mail is duidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en snelle bezorgdienst!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord zalig!!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegaburger geweldig van smaak Keurig netjes verpakt goeie service TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wrap en zoete aardappelfrietjes! Bezorging was ook nog precies op tijd. Ik ga zeker nog een keer bestellen, echt super!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal fantastisch uit maar helaas was de hamburger nog rauw van binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja top ,

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes verpakt en heerlijk !! En de kidsburger was zeker een leuke verrassing hoe dat is gemaakt en de snoepburgers erbij!! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. leuk dat er snoephamburgers bij kindermenu zitten viel enorm in de smaak hier.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger! Goeie service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect, geen opmerkingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen woorden voor , top , top , top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker en voldoende eten, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt fantastisch, jammer genoeg al wel redelijk afgekoeld bij aankomst. (binnenstad) Bezorger is vriendelijk en correct. 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd , smaakte top en Zach e

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top broodje, zeker voldoende in het handige bakje, smaakvol geheel (nacho) vega prima, burger nét gaar, mmmm zoete friet en keurig op tijd bezorgd. wij zijn fan ;D

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en met zorg gemaakt en ook super op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens het online bestellen per ongeluk een paar dingen vergeten dus een berichtje via Facebook gestuurd. Snel een vriendelijke reactie en op tijd toegevoegd aan de bestelling. Tikkie gekregen om te betalen. Super service! En zoals altijd heerlijk!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een kipburger besteld ipv runderburger! Nou zeker een aanrader! Weer een 10 voor de burger bakkers

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit burger en frietjes. De burger was goed belegd en de saus was goed. De zoete aardappel frietjes waren lekker en het sausje daarbij was ook goed.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op tijd en overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Burgers waren goed op temperatuur, en de bestelling was snel binnen! We waren positief verrast over de hoeveelheid eten die we kregen. Ook fijn dat er hele handige bakjes omheen zitten waardoor je zelfs geen afwas meer hebt!!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ok! Kwaliteit is minder... zeker voor het geld wat je ervoor neerlegt. Ik verwacht zeker een compromis.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier eten besteld. Heerlijk eten, en iedere keer keurig op tijd geweest!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. En het eten was heerlijk!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, meer dan voldoende en vlotte levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verdomd goede burger met heerlijke aardappel wedges. De bezorging is onwijs rap, binnen 25 minuten. Leuke bezorger ook. Burger zou nog lekkerder zijn met een goede hamburger bun.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, broodjes waren ook goed. Mooi verpakt, echter de burgers waren niet warm meer. We bestellen zeker weer!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg leuk ingepakt! Verder lekker eten en ook veel 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooie bakjes, goed gevulde burgers en leuke tekst op de tas! 1 hamburger was niet helemaal gaar, TOPPERS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte echt super, bezorging was snel, en zelfs hoe de burger en de wedges zijn ingepakt is super! Zou er zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de burgers, website werkt prettig.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familie burger besteld! Heerlijk gegeten en genoeg voor 4 personen. De wedges en zoete aardappelen waren ook heel lekker. Keurig optijd bezorgd. Kortom een aanrader! Wij gaan zeker vaker bestellen, want na deze heerlijke familie burger zijn we ook zeer benieuwd naar de andere burgers!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere burgers, handig verpakt dus geen borden meer nodig! De burgers zijn rijkelijk belegd en de verhoudingen van saus/groente is perfect! Snelle bezorging en makkelijk te bestellen! Dit gaan we zeker vaker doen!